Isännöinti Formulahti

Ydinajatus

”Tehdään hyvä ja turvallinen tulevaisuus yhdessä.”

Ajatuksemme perustuu kolmeen palveluperiaatteeseen:

Laatu
Pidämme huolta jatkuvalla kouluttautumisella siitä, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme aina ajantasaista ja laadukasta isännöintipalvelua. Noudatamme työssämme Isännöinnin eettisiä ohjeita ja hyödynnämme toimintamalleissamme parhaita, ajan myötä hyväksi havaittuja tapoja sekä uusien teknisten keksintöjen mahdollistamia tulevaisuuden ratkaisuja. Kehitämme palveluitamme mahdollisimman eettisiksi käyttämällä laajalti sähköisiä palveluita ja täten teemme oman osamme hiilijalanjälkemme minimoimiseksi.
Luotettavuus
Sovituista asioista kiinni pitäminen ja tehtävien hoitaminen siten, että kaikki tehdään ammattitaitoisesti ja aikataulussa, on yksi tärkeimmistä periaatteistamme. Pystymme antamaan asiakkaillemme mielenrauhaa ja säästämme heidän aikaansa, sillä heidän ei tarvitse kantaa huolta asioiden hoitamisesta. Luotettavuutta vahvistaa viestinnän avoimuus, jota ylläpidämme tiiviillä sekä vuorovaikutteisella kommunikoinnilla niin taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden, asukkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa.
Ihmislähtöisyys
Kohtaamme asiakkaamme ihmisinä. Siksi etsimme jokaiseen kysymykseen sellaisen vastauksen, jonka kysyjä pystyy käsittelemään. Näin kysyjä saa kysymyksensä ymmärrettävän vastauksen. Tiedostamme, että koti on jokaiselle meistä yksi tärkeimmistä asioista maailmassa ja siitä syystä korostamme toiminnassamme mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisussa avointa keskustelua sekä rakentavaa mielipiteiden vaihtoa. Pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla tyydyttäviä ratkaisuja.